Sammenleggbar treningssykkel

Gjør plass til en treningssykkel, selv om du faktisk ikke har plass til en! En sammenleggbar treningssykkel kan enkelt gjemmes i et skap eller under en seng. Ta den ut når du vil trene og lagre den når du er ferdig. Perfekt for deg som ikke har plass til å ha en motorsykkel stående i leiligheten eller huset ditt.

Hvilken bør du velge? I denne artikkelen har vi funnet et par sammenleggbare treningssykler for alle budsjetter. Du får også noen tips om kjøp. Les hele artikkelen eller bruk innholdsfortegnelsen for å hoppe.

ANNONCE

Billig sammenleggbar treningssykkel

Søk i databasen over treningssykler

Leter du etter gode tilbud på en billig treningssykkel? I denne delen har vi samlet tilbud på billige mosjonister. Velg en av de beste tilbudene i tabellen nedenfor. Vi innhenter priser og tilbud flere ganger i uken fra flere populære forhandlere.

Velg pris
Vis bare salg?
Velg forhandler
Viser
sammenlegbare treningssykler
1999 kr.
3999 kr.
Under Desk Bike Cardio Fit D10, Tunturi
2199 kr.
Trimsykkel Xbike Fold Light, inSPORTline
2795 kr.
2995 kr.
Trimsykkel Xbike Cube, inSPORTline
3850 kr.
6490 kr.
Schwinn 510U UPRIGHT BIKE
4799 kr.
Desk Bike Cardio Fit D20, Tunturi
5390 kr.
Gymstick Desk Bike
5620 kr.
Titan LIFE Office Bike 8, Trimsykkel
5995 kr.
JobOut Kontorsykkel 2.0
6599 kr.
Hammer Sport CleverFold RC5
6978.75 kr.
7749 kr.
Schwinn 570U Upright Bike, Treningssykkel
7376 kr.
8190 kr.
Schwinn 510R RECUMBENT BIKE
7990 kr.
8990 kr.
Tunturi Fitness F20-R Bike Compentence, Motionscykel
9990 kr.
Schwinn 570R RECUMBENT BIKE
11020 kr.
Tunturi Fitness E50-R Competence Recumbent Bike, Motionscykel

Guide til å kjøpe en sammenleggbar treningssykkel

Derfor bør du kjøpe en sammenleggbar treningssykkel

En treningssykkel er en utmerket måte å gå ned i vekt og komme i god form. Ifølge flere eksperter er treningssykkelen faktisk den beste maskinen på treningsstudioet når det gjelder å miste de ekstra kiloene.

Det er også treningsmaskinen som er lettest å ha hjemme. Men en treningssykkel fyller noe, det kommer du ikke utenom. Å ha en treningssykkel i en liten leilighet er ikke lett.

Det er her en sammenleggbar treningssykkel viser sin verdi. Trekk den ut av skapet eller fra under sengen, 1-2-3, og du er i gang. Når du er ferdig med treningen, legger du den tilbake. Super smart.

En sammenleggbar treningssykkel er også ofte billigere enn en vanlig treningssykkel, og det er alltid hyggelig.

Sånn velger du treningssykkel

En sammenleggbar treningssykkel er i utgangspunktet “bare” en vanlig treningssykkel, men konstruksjonen som gjør den sammenleggbar endrer forholdene litt. Derfor, når du bestemmer deg for hvilken sykkel du skal kjøpe, må du se på disse tre tingene:

Maksimal personvekt

Hvor mange kilo tåler treningssykkelen? Normalt kan en treningssykkel håndtere alt mellom 110 kg til 150 kg, men en sammenleggbar treningssykkel er mindre robust bygget, nettopp fordi den må kunne brettes. Dette gjør den mindre stabil og mindre sterk. Derfor kan den maksimalt tillatte personvekten også være lavere.

Svinghjul og motstand

Svinghjulet er hjulet du snur og som derfor er hele kjernen på treningssykkelen din. Motstanden justeres vanligvis ved magnetisme. Det er best med et tungt svinghjul da dette gir en mykere og mer realistisk opplevelse. Sammenleggbare treningssykler er mindre, så de har vanligvis også mindre og lettere svinghjul. Gå for et tyngre svinghjul, det er vanligvis bedre kvalitet.

Kjøp en treningssykkel med et svinghjul på minst 5 kg.

Hvor mye veier treningssykkelen?

Og er det hjul på? Når du bruker en sammenleggbar treningssykkel, må den finnes hver gang og oppbevares hver gang.

Tags:

Fitfact.no
Logo
Enable registration in settings - general