Billig Tredemølle – de beste på salg 2023

Kom i god form, selv når treningsstudioet er stengt eller om vinteren blir for ille. Med en tredemølle for hjemmet kan du trene når du vil.

Det er mange gode tredemøller på markedet i dag fra merker som Abilica, Sole og Nordic Track og mange flere.

På denne siden har vi samlet tilbud fra 10+ troverdige forhandlere. Vi oppdaterer priser og produkter hver uke, slik at du kan være sikker på å finne gode tilbud.

Les mer: Tredemølle Test
REKLAME

Tredemølle tilbud

Søk i databasen for tredemøller

Leter du etter gode tilbud på billige tredemøller? I denne delen har vi samlet tilbud på tredemøller. Velg en av de beste tilbudene i tabellen nedenfor. Vi innhenter priser og tilbud flere ganger i uken fra flere populære forhandlere.

Velg pris
Vis bare salg?
Velg brand
Viser
Tredemøller
3999 kr.
5999 kr.
Everfit TFK-110 MAG tredemølle
5499 kr.
7499 kr.
Top Sport CS 3000 tredemølle
5799 kr.
8999 kr.
Everfit TFK-130 Tredemølle
6499 kr.
8599 kr.
Everfit TFK 135 Slim Tredemølle
6999 kr.
9999 kr.
TOORX Motion Tredemølle
6999 kr.
11999 kr.
Top Sport CS4000 tredemølle
7440 kr.
Gymstick Treadmill GT1.0
7499 kr.
8999 kr.
Tunturi Cardio Fit T30 Tredemølle
7550 kr.
Gymstick WalkingPad
7695 kr.
Flow Fitness Runner DTM100i, Gåband
7790 kr.
9999 kr.
TITAN LIFE Treadmill T35
7890 kr.
Tunturi Fitness Cardio Fit T30 Treadmill
7999 kr.
9999 kr.
Everfit TFK-155-SLIM tredemølle
7999 kr.
9999 kr.
Everfit TFK-230 tredemølle
7999 kr.
9799 kr.
Tredemølle 55T *Best i test* JTC Sport

Guide til kjøp av tredemølle

Det er langt fra irrelevant hvilket tredemølle du tilbyr. Ved første øyekast kan det være fristende å velge den billigste modellen du kan finne. Imidlertid kan denne modellen være for enkel for deg, eller den kan være laget med en for svak motor.

Det er 6 hovedpunkter du må vurdere når du kjøper tredemøller som tilbys:

Motor: Treningsmaskinene er designet med forskjellige typer motorer. I produktbeskrivelser kan du se hvor mye hestekrefter hver maskin kan tilby. Som en tommelfingerregel kan du anta at jo flere hestekrefter (angitt med betegnelsen “Hk”), desto flere km / t klarer maskinen din. Kvalitet og type motor påvirker maskinens topphastigheter.

Toppfart: På de beste tredemøllene som tilbys kan du kjøre opptil 21 km / t. På de klassiske modellene kan du løpe rundt 14 km / t. Det er ditt nåværende nivå, dine forventninger til progresjon i trening og formålet med å gå eller løpe trening som avgjør hvilken billig tredemølle du bør velge.

Tilt: På de beste og mest avanserte maskinene kan du stille helningen på selve tredemøllen. Når du planlegger å utfordre deg selv fysisk, og når du vil utvikle kondisjonen din, velger du tredemøller som tilbys med enten forhåndsinnstilte programmer eller manuelle innstillinger. Jo flere programmer og innstillingsmuligheter maskinen din har, jo flere utfordringer kan du oppnå, og jo større fordeler og glede ved bruk vil du oppleve.

Sammenleggbar: Hvis plassen er trang hjemme, kan det være lurt å gå for de populære, sammenleggbare tredemøllene. Her kan maskinen brettes slik at den kan lagres bak en dør eller under en seng. Det vil vanligvis alltid være praktiske transporthjul under fronten på maskinen når du velger en sammenleggbar modell. Hjulene gjør det enkelt og glatt for deg å bevege deg rundt i maskinen.

Sammenleggbar: De sammenleggbare tredemøllene er også kjent som “sammenleggbare treningsmaskiner”. Design og funksjon er det samme, og du kan finne både klassiske og mer profesjonelle modeller som er laget for å optimalisere plassen hjemme eller i garasjen.

Bluetooth og TV: Det er en god idé å fokusere på motivasjonen din i det lange løp når du kjøper en maskin. Dette gjelder spesielt når det gjelder formål som vekttap. Her er det naturlig å ha perioder hvor du mister motivasjonen og hvor det kan være vanskelig å komme i gang med dagens trening. Å kjøpe en billig tredemølle med Bluetooth og LCD -skjerm kan gi mental verdi, slik at du kan koble til smarttelefonen og starte din favorittunderholdning.

Fitfact.no
Logo
Enable registration in settings - general