Om Oss

Hvem skriver på FitFact.no

Erik Haalo

Redaktør på Fitfact.no

Jeg er redaktør og webansvarlig for FitFact.se bloggen der jeg prøver å finne ut hva som er opp og ned på dietter, styrketrening og «fitnessmote».

Jeg har en historie med overvekt, men har også trent mye. Derfor er jeg også veldig fokusert på hva som faktisk fungerer. Spesielt for oss vanlige mennesker som har vanskelig for å gå ned i vekt.

Jeg har en naturfagutdanning og har jobbet mye med forskning og kildekritikk. Jeg kan lese forskningsoppgaver og vitenskapelige studier. Derfor håper jeg å kunne finne ut sannheten om alle de ville påstandene i treningsbransjen.

Nettstedet er drevet av
Dovendyr Medier

Vesterbrogade 26, 1620 København, Danmark

Dansk org. nr. (CVR): 33222297

Om forbrukertester på FitFact

Hands On garanti” på vår forbrukertest.

På FitFact.dk utfører vi forbrukertester av treningsprodukter, fra romaskiner til hormonsjekk på nett. Vi har som mål å være grundige, pålitelige og vitenskapelige.

Har du noen gang lest en forbrukertest på nettet, men tvilt på om skribenten i det hele tatt har prøvd produktet selv?

Vi har det. Derfor kommer forbrukertestene på FitFact.se med en “hands on garanti” – dette er det lille merket du kan se øverst på siden. Det betyr at forbrukerprøven du leser er skrevet av noen som faktisk har holdt produktene i hendene. Det er din “hands on” -garanti at du kan ta et fornuftig valg.

Kontakt

kontakt@dovendyrmedier.dk

Fitfact.no
Logo
Enable registration in settings - general