3 tips for et bedre sexliv i forholdet

Reklame

Et godt sexliv er superviktig i forholdet, men også for helsa. Hver orgasme frigjør gode hormoner som oksytocin, som forbedrer humøret ditt og gjør deg glad. Sex er også bra for hjertet og er bra for stress og depresjon.

Så det er mange gode grunner til å ta sexlivet på alvor og ikke bare kjøre det hjem på rutinen.

Mangler du inspirasjon til å få i gang sexlivet, så les videre, her får du 3 tips til mer og bedre sex. Ta partneren din i hånden og gjør en innsats for å finne romantikken igjen.

Snakk om hva du føler for og vær tydelig

Kommunikasjon er superviktig når det kommer til å ha et bedre sexliv. Dette gjelder også i alle andre aspekter av forholdet, men mange av oss er ikke så flinke til å uttrykke hva vi liker og misliker og hva vi vil ha mer av på soverommet.

Det kan føles litt vanskelig og pinlig å være tydelig på dine seksuelle behov og lyster hvis du ikke er vant til det, men prøv likevel. Det gjør det mye lettere for partneren din å gi deg det du ønsker.

Prøv med sexleketøy

Sexleketøy er en fin måte å piffe opp sexlivet ditt, og det er ingen grunn til å føle at det betyr at du ikke slår till.

Tvertom kan sexleketøy bidra til å gjøre sexlivet spennende igjen. Det er mange muligheter for både han og henne og en rekke nye nettbutikker fokuserer på å lage deilige sexleketøy som ikke er så slibrige som du kanskje frykter.

Prøv alt fra en magic wand vibrator til en penisring, det er nesten bare fantasien som setter grenser.

Planlegg sexlivet ditt

Det er litt kontroversielt å måtte sette sexlivet i orden, men likevel er det noe de fleste sexologer anbefaler barneforeldre, for i en travel hverdag er det rett og slett for lett å la hverdagen ta overhånd.

Det er alltid noe som kan komme over og som bare krever litt tid og så forsvinner stemningen og muligheten.

Sett av tid hver uke til å være sammen og ha det gøy der du har planlagt det praktiske rundt. Da er det mye lettere å være med god samvittighet.

Tags:

Erik fra Fitfact.no
Fitfact.no
Logo
Enable registration in settings - general