3 tips for billig trening i sommer

Reklame

Det er dyrt å betale medlemskap til et treningsstudio, da det kan koste rundt 200-400 DKK per økt. måned. Dette er penger som kan brukes bedre andre steder i budsjettet.

Ønsker du å vedlikeholde treningen gjennom sommermånedene, men gjør det for en rimeligere pris, så kan du lese videre under og få 3 tips til billig trening i sommer.

Treningen må fortsette!

Selv om du kanskje har oppnådd drømmekroppen, er det en god idé å vedlikeholde treningen. Dette betyr at du ikke trenger å starte på nytt når høsten og vinteren banker på.

I tillegg er det lurt å trene i sommerferien, da du kanskje ikke beveger deg så mye i ferien som du gjør på jobben.

3 måter å trene billig på

Hvis du ønsker å si opp treningsmedlemskapet i bytte mot en billigere (men like effektiv) treningsøkt, kan du bruke en av 3 tips for billig trening i sommer nedenfor.

Bruk naturen som din personlige treningsplass

Naturen er din beste venn når det kommer til billig trening. Spesielt om sommeren, når været er perfekt for utendørs trening, og det er et godt alternativ hvis du foretrekker cardio.

Bruk skogsområdet for en utfordrende løpetur eller strandsanden hvis du er ute etter litt motstand som tvinger deg til å gjøre mer. Du kan også bruke byens sykkelstier eller landets småveier for en sykkeltur i godt tempo.

Sett opp ditt eget hjemmetreningsrom

Hvis du er mer interessert i vekttrening eller kanskje bare ikke er en fan av utendørstrening, kan du sette opp et treningssenter hjemme.
Her kan du utstyre garasjen, kjelleren eller gjesterommet med maskiner og/eller en rekke vekter.

Det vil selvfølgelig også koste litt penger å bygge et slikt rom, så før du kommer for mye i gang med løsninger fra kviklanet.dk er det lurt å vurdere om det er verdt pengene – kanskje blir det billigere i lang sikt enn medlemskap i et offentlig treningsstudio.
Treningsapper kan være til stor hjelp

Hvis du ikke er mye for treningssentre eller utetrening, så kan du benytte deg av flere treningsapper.

Du kan finne treningsapper for alle formål, og disse krever ofte ikke noe utstyr for å bli med på økten.

Få trening inn i sommerferien

Uansett hvilken rimelig treningsmetode du velger, er det viktig å huske at trening ikke trenger å koste noe.

Derfor bør du komme i gang med ett av disse 3 tipsene for billig trening i sommer slik at du kan vedlikeholde sommerkroppen.

Tags:

Erik fra Fitfact.no
Fitfact.no
Logo
Enable registration in settings - general